Dit kan ik als virtual assistant voor jou doen

Als allround virtual assistant help ik jou -op afstand- met de taken waar jij geen tijd aan kunt of wilt besteden. Ik zorg ervoor dat jij je kunt richten op dingen waar jij blij van wordt. Ik onderzoek, orden, plan, regel, geef vorm, denk mee en voer uit. Bekijk het overzicht van mijn diensten.

Wat levert het op?

Met mijn hulp kun jij je richten op de dingen waar jij geld mee verdient en gaat er geen dure tijd verloren aan allerlei randzaken waar jij niet blij van wordt én die geen geld opleveren. Onderaan de streep leveren mijn diensten jou dus geld op!

Wat kost dat?

Je kunt er vanuit gaan dat ik je juist geld oplever. Maar natuurlijk snap ik ook dat je wilt weten wat je betaalt voor mijn diensten. Dat hangt er vanaf wat je precies wilt. Als virtual assistant zit ik niet bij jou op kantoor en ben ik ook niet bij jou in dienst. Je betaalt dus geen premies, geen bureau en geen computer voor mij en je loopt dus ook eigenlijk geen risico, maar je kunt wél profiteren van een extra paar handen (en een hoofd).

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij hulp bij nodig hebt en wat ik kan overnemen. Weet je nog niet wát je wilt laten doen, maar wel dat je nu teveel op je bord hebt liggen? Dan geef ik je tips waarmee jij duidelijk kunt krijgen wat er allemaal op dat bord ligt en wat je het liefst zo snel mogelijk kwijt wilt.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je ervoor kiest met mij te gaan werken, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Je koopt vooraf een aantal uren in en kunt die binnen 1 maand inzetten. Voor het inplannen van de uren ga ik uit van een gemiddeld aantal uren per week. Het werkelijk aantal uren houd ik bij. De ene week heb je wellicht meer voor mij te doen dan de andere week. Zo houden we de samenwerking flexibel. Wil je in bepaalde periodes veel meer of minder uren gebruik maken van mijn diensten dan kunnen we dat natuurlijk bespreken.

Ik geloof in een langdurige samenwerking. Zo heeft mijn hulp het meeste effect.

Voor de pakketten geldt daarom een minimum van 3 maanden. Deze pakketten worden automatisch verlengd tenzij je 1 maand voor het eind laat weten dat je geen gebruik meer wilt maken van mijn diensten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de samenwerking wel te verlengen, maar meer of minder uren afnemen. Hoe groter het pakket, hoe lager de prijs per uur. 

Mocht je niet doorlopend hulp nodig hebben, maar voor een kortere periode, neem dan ook gewoon even contact met mij op, dan bespreken we jouw wensen en vinden we daar vast een oplossing voor!

Tip: de pakketten kunnen ook cadeau gegeven worden! Hoe leuk is dat... iemand hulp cadeau geven!

Pakket Uren per maand Uren per week ca. Per maand excl. btw Per uur excl. btw Automatisch verlengd Minimum aantal maanden
XS 10 2 €640 €64 ja 3
S 20 4,5 €1240 €62 ja 3
M 30 7 €1770 €59 ja 3
L 40 9 €2280 €57 ja 3
XL 50 11,5 €2700 €54 ja 3
Moos helpt - Allround Virtual Assistant

Maar wat doe je dan precies?

Ik ben een allround virtual assistant. Met mijn ruime werkervaring kan ik je helpen met veel verschillende taken, samen bepalen we wat ik voor jou ga doen. Ik heb de werkzaamheden voor je op een rijtje gezet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Ik bespreek ze graag met je!