HOME » WIE IS MOOS

Ik ben Moos, jouw virtual assistant

Of nou ja, eigenlijk ben ik Moniek Dollekens, maar mijn bijnaam is Moos. Ik ben virtual assistant en vertel je graag wat meer over mijzelf. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Leidsche Rijn (Utrecht), de Vinexwijk waar ik dacht nooit te gaan wonen, maar het nu al elf jaar prima naar mijn zin heb.

Iets meer over mij

Ik hou van gezelligheid, maar ook van stilte. Ik hou van overzichtelijkheid, maar vind het ook heel leuk om veel verschillende dingen te doen. Ik hou van kunst, maar ook enorm van struinen over rommelmarkten. Ik ben gek op mijn geboorteplaats Amsterdam, maar mis de stad veel minder dan ik voor mijn verhuizing dacht. Ik huil bij elk 'feel good' filmpje, maar hou ook van harde humor. Ik werk graag samen, maar ook heel graag alleen. Ik ben gek op Australië, maar hou ook enorm van de Nederlandse kust. Ik ben gevoelig, maar ook nuchter. 

Ik leer graag en ben altijd wel bezig met een training of cursus. Ik denk graag voordat ik doe en was altijd nogal een liefhebber van 'better safe than sorry'. Tegenwoordig merk ik echter dat ik met wat meer vertrouwen in een goede afloop niet alleen betere resultaten haal, maar ik daar ook nog veel meer plezier in heb.

Na jarenlang gewerkt te hebben bij gerenommeerde bedrijven, is het nu tijd om jou te helpen met de groei van jouw bedrijf! 

Dit is wat anderen over mij zeggen

Moniek heeft altijd al bedacht wat de volgende stap is, voordat je dat zelf hebt gedaan. En als het even kan er ook al naar gehandeld. Iemand aan wie je de boel vertrouwd uit handen kan geven. Heerlijk!
Astrid Jacobs (voormalig leidinggevende bij Museum De Lakenhal in Leiden)

Ik heb 7 jaar met heel veel plezier als duopartner met Moniek samengewerkt. Ze is georganiseerd, accuraat en gestructureerd. Daarnaast is ze oplossingsgericht, zeer klantvriendelijk en initiatiefrijk. En boven alles is ze ook nog eens heel gezellig in de omgang!
Marieke de Boer (oud-collega)

Moniek heeft mij twee keer vervangen als Content Marketeer tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ze maakte het voor mij erg makkelijk om alles los te laten. Moniek is een fijne collega om mee samen te werken. Ze heeft maar een half woord nodig om te weten wat er nodig is, werkt enorm gestructureerd en heeft in korte tijd alle systemen onder de knie en de juiste 'tone of voice' te pakken. Ik was erg blij dat ze tijdens mijn tweede zwangerschapsverlof opnieuw beschikbaar was.
Sandra Verdel (oud-collega)

Moniek is zeer betrokken bij haar werk. Ze is georganiseerd en gestructureerd, plant zorgvuldig haar zaken van te voren en houdt zowel proces als doelen goed in de gaten. Toegewijd en kundig met een gezonde dosis humor zorgt ze ook vaak voor nieuwe en originele ideeën.
Boris de Munnick (oud-collega)

In een tweetal organisaties heb ik het plezier gehad om met Moniek te werken. Moniek is een hardwerkende, consciëntieuse collega die echt gaat voor het resultaat en de kwaliteit van een project zonder teamleden uit het oog te verliezen. Op een prettig professionele manier geeft ze leiding aan projecten en teams. Moniek heeft inmiddels ervaring opgedaan met complexe projecten waarbij meerdere afdelingen en processen bij betrokken waren. Met succes! Online community management en social media communicatie doet Moniek op een vlotte manier die zowel origineel als inhoudelijk sterk is en altijd past bij de tone of voice van de organisatie, in dit geval het Mauritshuis. Ook buiten haar eigen rol is Moniek van grote toegevoegde waarde voor een team: ze spreekt anderen aan en is altijd bereid om te helpen.  

Koen Brakenhoff (voormalig leidinggevende bij Mauritshuis & Leidse Schouwburg) 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? 

Bekijk dan de lijst met
taken die ik van jou kan overnemen of neem direct contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Moos helpt - Allround Virtual Assistant