Hoe cool is dat... jouw eigen gifjes!

Nee, ze redden geen levens, je kunt ze niet verkopen en ze gaan ook echt niet zorgen voor een spontane miljoenen omzet, maar hey... ze maken wel blij! Althans, dat doen ze bij mij, haha! Je eigen gifjes maken jouw Instagram Stories gewoon nét even wat leuker!

Zijn gifjes dan alleen voor de lol?

Nee zeker niet! Ze helpen ook om jouw stories nét wat persoonlijker te maken. Ze horen bij jouw huisstijl. En niet onbelangrijk: ze trekken de aandacht. De kans dat mensen daardoor jouw stories beter bekijken en jouw merk bekender wordt, is groot!

 


Ik regel alles voor je!

Wanneer je door mij jouw gifjes laat maken, regel ik alles voor je! Van het meedenken over de ontwerpen, het maken van de gifjes, het bedenken van de juiste tags, het aanvragen van een Giphy account tot aan het zorgen dat ze ook daadwerkelijk op Instagram te gebruiken zijn. 

Wat kost dat? 

Het minimum aantal gifjes dat nodig is om ze op Instagram te kunnen gebruiken is vijf. Maar meer gifjes maken, kan natuurlijk altijd! Waarschuwing: de ervaring leert dat het maken en gebruiken van jouw eigen gifjes lichtelijk verslavend is...

Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen klant van mij als VA te zijn om gebruik te kunnen maken van dit aanbod. 

 

Aantal gifjes Prijs* ACTIEPRIJS*
5 € 199,- € 149,-
10 € 299,- € 249,-
extra gifjes € 15,- per stuk € 10,-
* = prijzen excl. btw

Wil jij ook jouw eigen gifjes, neem dan contact met mij op. Ik maak ze heel graag voor je!